Tapahtunutta

-Kannibaalierakkolauma on asettunut Synkkäkorpeen! Kissojen on oltava varuillaan liikkuessaan siellä päin.
-Jokavuotinen viheryskäaalto on osunut klaaneihin! Aroklaanissa myös mustayskää.


Tapahtumia pyritään päivittämään aina, kun jotakin on meneillään.

Säätila

Öisin miltei -15 astetta, päivisin viitisen astetta. Aurinko alkaa pikkuhiljaa pysyä taivaalla yhä pidempiä aikoja, muttei sitä näy suuren pilvimassan takia. Maa on peittynyt lumeen ja vesistöt ovat jäässä. Heikkoa lumisadetta.

Säätilaa pyritään päivittämään viikottain.

Yhteistyössä

Copyt

Sivun taustakuva: HD Wallpapers
Klaanien logojen suunnittelu: Murkki
Koodaus ja logot: Unihalvaus

Jaa
Siirry alas
avatar
Unihalvaus
Admin
Viestien lukumäärä : 122
Join date : 04.02.2018
Ikä : 17

Hahmoista

lähetetty 12.02.18 18:50

Hahmon luominen


Jokainen uusi hahmo saa kuulua suoraan mihin tahansa asemaan, mutta se tarvitsee aina menneisyyden itselleen. Saat siis luoda hahmoksesi suoraan vaikkapa soturin tai kuningattaren (se ei kuitenkaan voi odottaa pentuja!).
Jos haluat hahmollesi valmista sukua, voit etsiä jotain sopivaa "Hahmopörssi"-kategorian takaa.


Uuden hahmon hakemus lähetetään aina "Hakemukset"-kategoriaan, jossa ylläpito tarkistaa sen mahdollisimman pian. Jos hahmo on hyväksytty, se siirtyy automaattisesti klaaninsa sivuille. Jos hahmoa ei hyväksytä, ylläpito vastaa viestiin ja kertoo, miksi hakemus hylättiin.


Hahmon tiedot


Jokainen hahmo tarvitsee itselleen tiedot, joihin kuuluu nimi, ikä, sukupuoli, klaani, asema, luonne, ulkonäkö, menneisyys, suhteet ja mahdollisesti muuta sälää. Hahmotietojen tulee kertoa tarpeeksi hyvin hahmon olemuksesta, jotta sillä on helppo pelata ja muut tunnistavat sen. Muista, ettei tietojen tarvitse koskaan olla kiveen hakattuja - hahmosi luonne ja ulkonäkö voivat muuttua pelissä tapahtumien myötä. Tuskin iloinen hahmo on enää niin iloinen, jos sen koko perhe kuolee raa'asti.


Esimerkkilomake


Nimi: Esimerkkiturkki
Ikä: 3 vuotta
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Suoklaani
Asema: Soturi


Suhteet/tavatut
Kissa 1 - Esimerkkiturkin hyvä ystävä. Voi luottaa tuohon aina.
Kissa 2 - Esimerkkiturkin ihastus, jolle ei uskalla kertoa tunteistaan. Sydän hyppää kurkkuun aina, kun huomaa tuon läsnäolon.
Kissa 3 - Esimerkkiturkki vihaa tätä, koska tuo tappoi hänen emonsa. Mur.
(Nämä tulevat AINA pelin kautta, näitä ei kirjoiteta koskaan ennen kuin hahmo on tavannut toisen.)


Luonne: Millainen hahmosi on luonteeltaan? Pirteä, ystävällinen, tiukka, määrätietoinen, julma? Miten hahmosi suhtautuu muihin, mihin se uskoo vai uskooko ollenkaan? Luonnetta kirjoittaessa kannattaa aina huomioida hahmon menneisyys.


Ulkonäkö: Miltä hahmosi näyttää? Ulkonäkö-kodassa voit muun muassa kuvailla hahmosi...
- Turkin paksuutta, pituutta, materiaalia, väriä, kuviointia ja vedenpitävyyttä. Meriklaanilaisten turkki on hyvin vedenpitävää, kun taas aroklaanilaisilla turkki on hyvin usein lyhyttä.
- Kehonrakennetta. Hahmosi luusto voi olla sironpuoleinen tai leveä ja jäntevä. Luusto vaikuttaa vahvasti siihen, kuinka iso hahmosi on.
- Kasvoja. Esimerkiksi korvien suuruutta, silmien väriä ja muotoja, kirsun väriä.
- Liikkumistapaa ja taistelutyyliä. Liikkuuko hahmosi esimerkiksi hiljaisesti vai tanssijamaisesti. Ryntääkö hahmosi suoraan taisteluun, vai ovatko hänen liikkeensä harkittuja ja tarkkoja.
- Muuta sälää. Monet kertovat hahmojensa kynsien sekä hampaiden värin ja terävyyden sekä hännän ja viiksikarvojen pituuden, paksuuden ja värin.


Menneisyys: Mitä hahmollesi on tapahtunut ennen tätä päivää? Millaisessa perheessä se eli, miten sen oppilasajat menivät, mistä se on saanut arpensa? Pennuilla on luonnollisestikin lyhempi menneisyys kuin sotureilla.
(Menneisyyteen päivitellään lisää tapahtumia, kun kissalla pelataan pelejä.)
Koodaus (c) Unihalvaus
Tausta (c) Backgrounds Etc
Tekstit (c) Unihalvaus ja Murkki


Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa