Tapahtunutta

-Kannibaalierakkolauma on asettunut Synkkäkorpeen! Kissojen on oltava varuillaan liikkuessaan siellä päin.
-Jokavuotinen viheryskäaalto on osunut klaaneihin! Aroklaanissa myös mustayskää.


Tapahtumia pyritään päivittämään aina, kun jotakin on meneillään.

Säätila

Öisin miltei -15 astetta, päivisin viitisen astetta. Aurinko alkaa pikkuhiljaa pysyä taivaalla yhä pidempiä aikoja, muttei sitä näy suuren pilvimassan takia. Maa on peittynyt lumeen ja vesistöt ovat jäässä. Heikkoa lumisadetta.

Säätilaa pyritään päivittämään viikottain.

Yhteistyössä

Copyt

Sivun taustakuva: HD Wallpapers
Klaanien logojen suunnittelu: Murkki
Koodaus ja logot: Unihalvaus

Jaa
Siirry alas
avatar
Unihalvaus
Admin
Viestien lukumäärä : 122
Join date : 04.02.2018
Ikä : 17

Chatin ohjekirja

lähetetty 12.02.18 17:47

Kuinka käyttää chattiä?


Chatin käytön oppii samalla tavalla kuin fooruminkin - kokeilemalla! Meillä täällä Veriperimässä on muutamia pelaajia, jotka osaavat chatin käytöstä kaiken, kysy siis rohkeasti.
Roolimisen lisäksi chatissä myös jutellaan pelaajien kesken. Chatissä heitetään läppää, tutustutaan, ohjataan uusia pelaajia ja jutellaan. Jos et ole roolituulella, voit silti tulla chattiin vain juttelemaan muiden kanssa! :)
Näissä ohjeissa ei kerrota niinkään pelaamisesta, ne ohjeet löytyvät kotisivuilta.


Kuinka chattiin pääsee?


Reitti chattiin löytyy aivan pääsivun pohjalta valkoisesta laatikosta, jossa lukee chatissä olevat pelaajat sekä "[Liity chat-keskusteluun]". Linkki heittää sinut uuteen välilehteen, jonka oikeassa yläkulmassa on teksti "Kirjaudu sisään". Sitä klikkaamalla olet mukana keskustelussa! "Kirjaudu ulos"-painikkeella lähdet chatistä. Sen vieressä on painike "Arkistot", mistä pääset lukemaan vanhoja viestejä ilman, että uudet viestit hyppivät kasvoille.


Mitä näillä kaikilla painikkeilla tehdään?


Alareunassa on kaikenlaista jännää! Oikealla on foorumin ohjekirjasta tutut lihavointi, kursivointi, alleviivaus sekä yliviivaus. Niiden vieressä olevalla painikkeella voit valita itsellesi värin. Huomioi, ettei kahdella pelaajalla voi olla samaa väriä chatissä -> Varatut värit löytyvät täältä. Jos chatin omassa valikossa ei ole mieleistä väriä, voit kirjoittaa pieneen valkeaan laatikkoon värikoodin, minkä jälkeen vain painat entteriä.


Miten viesti/rooli kirjoitetaan?


Painikkeiden jälkeen löytyy ruutu, johon voit kirjoittaa viestisi! Kun kirjoitat roolia, on suositeltavaa kirjoittaa se esimerkiksi wordiin ja kopioida sieltä viestialueelle. Ennen kuin lähetät roolin, varmista, ettei chat katkaise roolia merkkirajan ylittyessä. Jos näin käy, jaa roolisi kahteen osaan ja lähetä ne peräkkäin.
Koodaus (c) Unihalvaus - Taustakuva (c) Backgrounds Etc

Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa