Tapahtunutta

-Kannibaalierakkolauma on asettunut Synkkäkorpeen! Kissojen on oltava varuillaan liikkuessaan siellä päin.
-Jokavuotinen viheryskäaalto on osunut klaaneihin! Aroklaanissa myös mustayskää.


Tapahtumia pyritään päivittämään aina, kun jotakin on meneillään.

Säätila

Öisin miltei -15 astetta, päivisin viitisen astetta. Aurinko alkaa pikkuhiljaa pysyä taivaalla yhä pidempiä aikoja, muttei sitä näy suuren pilvimassan takia. Maa on peittynyt lumeen ja vesistöt ovat jäässä. Heikkoa lumisadetta.

Säätilaa pyritään päivittämään viikottain.

Yhteistyössä

Copyt

Sivun taustakuva: HD Wallpapers
Klaanien logojen suunnittelu: Murkki
Koodaus ja logot: Unihalvaus

Jaa
Siirry alas
avatar
Unihalvaus
Admin
Viestien lukumäärä : 122
Join date : 04.02.2018
Ikä : 17

Säännöt

lähetetty 26.02.18 19:07

Säännöt


Veriperimä ei omista paljoa tiukkoja sääntöjä, sillä uskomme, että jokainen osaa käyttäytyä hyvin. Rikkeistä huomautetaan ja, jos suuria rikkeitä tulee paljon eikä huomautuksia kuunnella, joudumme erottamaan sinut. Pidetään Veriperimä mukavana paikkana jokaiselle!

• Veriperimä on Soturikissa-teeman myötä täynnä hyvin nuoria ihmisiä. Jos on aivan pakko roolia pienemmille sopimattomista asoista, laittakaa jokaisen roolin eteen varoitus sisällöstä (Parittelu, hyvin raaka ja selkeästi kuvailtu väkivalta..).


• Suorittakaa riitatilanteet joko yksityisviesteillä tai ylläpidon kautta. Pyritään kuitenkin olemaan mukavia toisille, jottei riitoja syntyisi.


• Älä hauku tai uhkaile ketään. Älä edes sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole Veriperimässä liittyneenä. Älä myöskään hauku toisia roolipelejä yms.


• Pidä kiroilu niin vähäisenä kuin voit.


• Älä pura pahaa päivääsi chattiin. Monesti tunnelma laskee ja paha olo siirtyy muille, mikä ei ole millään tasolla mukavaa. Netissä on monia paikkoja, joihin voi avautua täysin nimettömästi.

_________________
Koko sekamelskan luoja ja ainoa oikea ylläpitäjä kautta aikain, hän, jota vedetään hihasta tilanteessa kuin tilanteessa, hän, joka pilaa koulumenestyksensä ja valvoo yöt ja päivät teidän vuoksenne.
Noeivaan rakastan teitä kaikkia ja nautin tästä hommasta itsekin <3
Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa