Tapahtunutta

-Kannibaalierakkolauma on asettunut Synkkäkorpeen! Kissojen on oltava varuillaan liikkuessaan siellä päin.
-Jokavuotinen viheryskäaalto on osunut klaaneihin! Aroklaanissa myös mustayskää.


Tapahtumia pyritään päivittämään aina, kun jotakin on meneillään.

Säätila

Öisin miltei -15 astetta, päivisin viitisen astetta. Aurinko alkaa pikkuhiljaa pysyä taivaalla yhä pidempiä aikoja, muttei sitä näy suuren pilvimassan takia. Maa on peittynyt lumeen ja vesistöt ovat jäässä. Heikkoa lumisadetta.

Säätilaa pyritään päivittämään viikottain.

Yhteistyössä

Copyt

Sivun taustakuva: HD Wallpapers
Klaanien logojen suunnittelu: Murkki
Koodaus ja logot: Unihalvaus

Jaa
Siirry alas
avatar
Monni
Viestien lukumäärä : 8
Join date : 15.02.2018

ENOOLÄHETTÄMÄS UUTTA AIHETTA

lähetetty 22.02.18 9:26
Mitäs ny taas mun piti olla kirjautunu mut tää sanoki miten mun nimi on varattu :) Mistä täältä pääsee chattiin ja miten saan itelleni sellasen tietosivun ja miten saan itelleni kuvan ja miten tää toimii kms prkl
avatar
Murkki
Viestien lukumäärä : 31
Join date : 14.02.2018
Ikä : 16

Vs: ENOOLÄHETTÄMÄS UUTTA AIHETTA

lähetetty 22.02.18 15:01
Huhuhu tulin seikkailemaa sivuille vaikkei mullakaa toimi mikään mut siis hmhh yritän neuvoo

Chat löytyy tosi helposti, meet ns. pääsivulle (http://veriperima.palstani.com/) ja sit siellä selaat alas, viimesen tollasen valkean palkin luo. Siinä pitäis olla se otsikko (vasemmalla "chat" ja oikeella "liity chat-keskusteluun" ja sen otsikon alla sit "tällä hetkellä chat-keskustelussa on x käyttäjää: xyz, zyx, yxz) nii sit painat otsikosta jompaakumpaa ja sut heitetää uudelle sivulle. Oikeessa yläkulmassa on "kirjaudu sisään" ja sitä klikkaamalla kirjaudut sisää ja sivut näyttää sulle et ketkä on paikalla ja pystyt kirjottaa viestei ja sitä rataa :D<3 (Älä hermostu jos toi "kirjaudu sisään" painike ei toimikaa koska on ollu ilkee monia kohtaan, mä en vieläkää pääse sisälle)

Tietosivulla tarkotat kai sellasta pelaajaesittelyy? Sen saat sillee et meet kans sinne "pääsivulle" (http://veriperima.palstani.com/) ja sieltä etit valkosen laatikon jossa lukee "pelaajaesittelyt", mikälin laskin oikein nii se on ylhäältä alas laskettuna neljästoista, ja se on "muu" kohdan alla. Sit klikkaat sitä "pelaajaesittelyt" kohtaa ja se heittää sut uudelle sivulle. Sit sä näät siellä kuinka ihmiset on kirjottanu juttuja, otsikkona vaan yksinkertasesti niiden oma nimi. Siinä about keskellä näät isolla sanan "pelaajaesittelyt", siitä horisontaalisesti meet hiukan oikeelle nii pitäis tulla vastaan valkea teksti mustalla pohjalla "lähetä uusi viesti", sit painat sitä ofc ja pääset kirjottaa mitä ikinä haluut, tyyli vapaa. Sit lopun sä osaatki ku kerran osasit ylläolevan viestikin lähettää!

Ja sitten profiilikuvaa ööö nosiis meet edelleenki pääsivulle, kaikki tiet johtaa lopulta pääsivulle niinku kaikki tiet johtaa aina Roomaa uknow :::D okei nii siis sun pitää eka olla kirjautunu sisään sille tilille jonka proffakuvan haluut lisää, sit sieltä pääsivulla meet niin ylös ku pääset, niin et sä näät ne viiden klaanin logot siellä vasemmassa yläkulmassa. Sit Vuoriklaanin logon vieressä siinä on linkkejä esim. "pääsivu", "kotisivu", "haku" tms. Nii painat sitä mis lukee "käyttäjätiedot". Ekana tulee vastaan sivu jonka keskellä lukee "rekisteröitymistiedot" ja ton sanan alla pitäis lukee sun käyttäjätunnus ja sähköposti yms. Ja ton kyseisen sanan päällä on pienemmällä fontilla taas linkkejä, esim. "informaatio", "valinnat" ja allekirjoitus" niin valitset sieltä sen missä lukee "avatar". Ku oot painanu sitä, niin samassa kohtaa ku "rekisteröitymistiedot" oli äsken nii nyt siinä pitäis lukee "avatarien ohjauspaneeli". Sit siinä alla on jotai ohjeita sillee
"Näyttää pienen graafisen kuvan tietojesi alla viestiruudussa. Vain yksi Avatar kerrallaan, jonka leveys ei voi olla suurempi kuin 300 pixeliä plääplääplää..."
Alempana annetaa sulle kolme vaihtoehtoo:
1. Lataa Avatar koneeltasi: "choose file"
2. Lataa Avatar URL:sta: "Anna URL, Avatar tiedostoon, tiedosto kopioidaan tälle palvelimelle."
3. Linkki ulkopuoliseen avatariin: "Anna URL tiedostoon, jonka Avatar kuvan haluat linkittää."
Niin valitset noista sen mikä sopii sun tilanteeseen parhaiten, joko valitset tiedoston tai sit annat koneelle URL osotteen nii se sit heittää sulle proffakuvan jos se koko on rajojen mukanen. Lopuks pitää muistaa viel painaa "lähetä" samalta sivulta, hiukan alempaa. Nii sit sen jälkee sun uuden proffakuvan pitäis olla päivittäny.

Toivottavasti selitin edes jotenkin ymmärrettävästi :::::D


Viimeinen muokkaaja, Murkki pvm 22.02.18 15:13, muokattu 1 kertaa
avatar
Murkki
Viestien lukumäärä : 31
Join date : 14.02.2018
Ikä : 16

Vs: ENOOLÄHETTÄMÄS UUTTA AIHETTA

lähetetty 22.02.18 15:02
Huoh mikä romaani taas D: pärjäile Monni-rakas <3
avatar
Monni
Viestien lukumäärä : 8
Join date : 15.02.2018

Vs: ENOOLÄHETTÄMÄS UUTTA AIHETTA

lähetetty 22.02.18 15:27
Yrithän pärjäillä ja ruskeiden silmiesi alla tapahtui juuri kirosanojen lyhentelyä :D ei saa purra :( mut kiitti ohjeist ehkä en masennukaan tähän vielä xd
Sponsored content

Vs: ENOOLÄHETTÄMÄS UUTTA AIHETTA

Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Voit vastata viesteihin tässä foorumissa