Tapahtunutta

-Kannibaalierakkolauma on asettunut Synkkäkorpeen! Kissojen on oltava varuillaan liikkuessaan siellä päin.
-Jokavuotinen viheryskäaalto on osunut klaaneihin! Aroklaanissa myös mustayskää.


Tapahtumia pyritään päivittämään aina, kun jotakin on meneillään.

Säätila

Öisin miltei -15 astetta, päivisin viitisen astetta. Aurinko alkaa pikkuhiljaa pysyä taivaalla yhä pidempiä aikoja, muttei sitä näy suuren pilvimassan takia. Maa on peittynyt lumeen ja vesistöt ovat jäässä. Heikkoa lumisadetta.

Säätilaa pyritään päivittämään viikottain.

Yhteistyössä

Copyt

Sivun taustakuva: HD Wallpapers
Klaanien logojen suunnittelu: Murkki
Koodaus ja logot: Unihalvaus

Jaa
Siirry alas
avatar
Unihalvaus
Admin
Viestien lukumäärä : 122
Join date : 04.02.2018
Ikä : 17

Foorumin ohjekirja

lähetetty 12.02.18 17:06


Kuinka käyttää foorumia?


Foorumin käyttäminen on loppupeleissä hyvin yksinkertaista, vaikka alkuun kaikki näyttää hyvin sekavalta ja vaikealta. Veriperimässä on monia, jotka hallitsevat foorumin käytön, joten kysy rohkeasti, jos et löydä vastausta tästä ohjekirjasta. Foorumin käytön oppii helpoiten kokeilemalla rohkeasti. Muista, että harjoittelu tekee mestarin!


Kuinka viestiketju aloitetaan?


Mene etusivun kautta haluamaasi kategoriaan, minkä jälkeen sinun pitäisi nähdä musta laatikko, jossa lukee "Lähetä uusi viesti". Klikkaamalla siitä, pääset editoriin, johon kirjoitat viestisi (esimerkiksi hahmosi tiedot tai keskustelun aloituksen). "Aiheen otsikko" -kohtaan kirjoitat viestisi nimen. Hahmojen tiedoissa se on aina hahmosi nimi. "Kuvaus" -kohtaan voit halutessasi kirjoittaa lyhyen kuvauksen viestistä. Hahmoesittelyissä se voi olla esimerkiksi hahmosi asema (pentu, soturi, päällikkö, kuningatar...)
Otsikon ja kuvauksen alapuolella on harmaa laatikko, jossa on runsaasti kaikenlaista. Sen alapuolella on valkea loota, johon voit kirjoittaa viestisi. Jos haluat vaihtaa viestieditorin tilan koodiksi, klikkaa harmaalla alueella olevaa valkeaa "lappua". Kooditilassa voit kirjoittaa - yllätys, yllätys - koodia, jolla voit koristella viestiäsi. Jos et osaa koodata, älä huoli! Viestien koodaus ja kauneus eivät ole etusijalla.


Nappuloista
Vain käytännöllisimmistä asetuksista kerrotaan. Jos haluat tietää, mitä muut nappulat tekevät, kokeile rohkeasti!
Harmaan alueen ensimmäisillä painikkeilla voi tehdä tekstistä lihavoidun, kursivoidun, alleviivatun tai yliviivatun. (Tai näiden kaikkien yhdistelmiä lol). Seuraavat neljä ovat tekstin tasausta varten - ensimmäinen niistä tasaa tekstin oikealle, toinen keskittää, kolmas tasaa vasemmalle ja viimeinen tasaa tekstin molemmat reunat.
Kahdella seuraavalla painikkeella voit luoda listoja, kolmannella voit tehdä vaakaviivan.
Sininen neliö valkeilla reunoilla lisää kuvan. URL-kohtaan laitat kuvan URL-osoitteen, width-kohtaan halutessasi kuvan leveyden ja height-kohtaan kuvan korkeuden. Kuva-painikkeen vieressä on pieni harmaa ketju, josta voi lisätä linkin. Jälleen URL-kohtaan lisäät linkin. Description-kohtaan voit halutessasi laittaa tekstin, mitä painamalla linkki aukeaa.
Kolmella seuraavalla painikkeella voit lisätä erityyppisiä videoita. Niiden jälkeen tulevalla H-painikkeella voit tehdä otsikoita. Sen vieressä olevalla painikkeella määritetään tekstin koko. Sen jälkeen tulevalla painikkeella voit valita tekstillesi värin. Seuraavana tulevalla Aalla voit valita tekstillesi fontin muutamista eri vaihtoehdoista.
Valkea loota kolmella pisteellä antaa lisää painikkeita. Sitä painamalla ilmestyy painikkeet, joilla voit tehdä ala- ja yläindeksin.
Kalenteria muistuttava painike antaa sinulle tämän hetkisen päivämäärän, sen vieressä olevasta kellosta saat ajan. Ruskealla painikkeella voit liittää tekstiä, mikä onnistuu hyvin myös näppäinyhdistelmällä CTRL+V.


Viestin lähettäminen
Tekstialueen alapuolella on kaksi tummaa painiketta. Esikatselua painamalla näet viestisi sillä tavalla, miten se tulee näkymään foorumilla julkaisemisen jälkeen. Lähetä-painike lähettää viestisi foorumille.


Kuinka viestiä muokataan?


Tulet näkemään kaikkien viestiesi oikeassa yläkulmassa pienen kynän kuvan. Sitä painamalla pääset muokkaamaan viestiäsi! Viestin voi poistaa kynän vieressä olevalla roskakori-kuvakkeella. Voit muokata ja poistaa vain omia viestejäsi.


Kuinka viestiin vastataan?


Toisen viestiin voi vastata "Vastaa viestiin"-painikkeella, joka löytyy jokaisesta topicista, jota ei ole lukittu. Lukittuihin viesteihin ei voi vastata.
Koodaus (c) Unihalvaus - Tausta (c) Backgrounds Etc
Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa